WIZE BASICS BUREAU

Ergonomisch werken met het zit-sta bureau van Wize Basics

 
 

Wize Basics is hét juiste ergonomische zit-sta bureau voor thuis én op kantoor!


Wize Basics is een elektrisch zit-sta bureau met een strak design die het mogelijk maakt afwisselend staand en zittend te werken. Met het elektrische bedieningspaneel is het bureau binnen no-time op de hoogte die u wilt. U kunt als optie 2 of 4 geheugenstanden bij bestellen, waardoor u de volgende keer met één druk op de knop naar de juiste hoogte gaat.

Door het verstelbare frame met uitschuifbalk kunt u elk blad monteren van 120-180 cm. U kunt kiezen uit 5 bladen van 25 mm dik. Door het aanbod van verschillende bladkleuren kunt u het bureau passend maken aan uw interieur thuis of op kantoor.

Het bureau is erg gebruiksvriendelijk en zeer snel te monteren omdat de onderdelen zorgvuldig zijn ontworpen om aan elkaar te worden geklikt of te worden bevestigd met slechts een paar schroeven. Met het zogenaamde ‘Kick&Click’ systeem wordt er veel tijd bespaard!

WIZE BASICS BUREAU
STIL
WIZE BASICS BUREAU
ENERGIEZUINIG
WIZE BASICS BUREAU
STANDAARD ANTI COLLISION
WIZE BASICS BUREAU
5 JAAR GARANTIE

Waarom kiezen voor een LINAK bureau?


 
 

Kick & Click

De Wize Basics heeft een strak en fraai frame van hoogwaardige Deense kwaliteit. Alle producten zijn van milieuvriendelijke PVC vrije materialen gemaakt en daarnaast maakt LINAK® gebruik van de ZERO technologie. Met deze technologie is het mogelijk om het gebruikelijke stand-by verbruik te verlagen tot 0,1 W.


Plug & Play

Door middel van LINAK® Plug & Play kunnen bureaus eenvoudig en probleemloos worden gemonteerd. Op die manier wordt er veel tijd bespaard. Elk onderdeel past op alle producten, hierdoor wordt het voor u ook mogelijk om hetzelfde type controle box te gebruiken voor al uw kolommen en actuatoren van LINAK®.

Full-frame ‘Beam’

Het concept van Wize Basics draait om het slimme uitschuifbare bovenframe ‘de Beam’ van LINAK®, die de motor, elektronica en bedrading bevat die al zijn voor gemonteerd. De bedrading is netjes weggewerkt in de Beam en de hefkolommen hebben onzichtbare geleiders. Dit maakt het een strak en fraai bureau. Het complete frame bestaat uit slechts 4 onderdelen en is daardoor ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Door het uitschuifbare frame kunt u elk blad monteren van 120 tot 180 cm breed.

Bedieningssysteem

Wize Basics is voorzien van een LINAK® bedieningspaneel met een LED-lichtstrip die aangeeft wanneer het tijd is om op te staan, als optie 2 of 4 geheugen standen en Bluetooth via gratis app van LINAK® zodat u deze via uw mobiel kunt bedienen. Via deze app kunt u persoonlijke gebruiksstatistieken bijhouden en meldingen krijgen wanneer u weer moet gaan staan. Dit bedieningspaneel heeft tevens in 2018 de Red Dot Award in de categorie "Product Design" in de wacht gesleept vanwege het intuïtieve ontwerp! Voor LINAK is het een grote eer om deze prijs te krijgen. Zeker bij de ontwikkeling van het bedieningspaneel DPG was het element productontwerp in samenhang met functionaliteit een belangrijke factor. Het doel was om via het ontwerp gebruikers te motiveren een beter gebruik te maken van hun zit-sta bureaus.


Anti collision

Standaard is het zit-sta bureau uitgerust met anti collision, een botsbeveiling die bij het verstellen van het bureau beschermd tegen botsingen. Zodra de het bureau in botsing komt stopt het direct.


Milieuvriendelijk

Wize Basics heeft een strak en fraai frame van hoogwaardige Deense kwaliteit. Alle producten zijn van milieuvriendelijke PVC vrije materialen gemaakt en daarnaast maakt LINAK® gebruik van de ZERO technologie. Met deze technologie is het mogelijk om het gebruikelijke stand-by verbruik te verlagen tot 0,1 W.


Specificaties LINAK bureau

Uit voorraad leverbaar - Levering Benelux - Montage op locatie

Mogelijkheden LINAK bureau

Bladkleuren


Kleur onderstel

Overige bladkleuren, bladafmetingen, bladdiktes en materialen zijn op aanvraag verkrijgbaar

Accessoires

Cablesake
Lengte 200 cm
Verkrijgbaar in zwart, wit of zilver
Luxe kabelslang
Verkrijgbaar in zwart, wit of zilver
Kabelgoot standaard
Verkrijgbaar in zwart, wit en aluminium
Bedieningspaneel
2x geheugen standen en Bluetooth app
4x geheugen standen en Bluetooth via app en LED hoogte stand display

Pennenlade met slot
47,5 x 26 x 4 cm (lxdxh)
Monteren op de door u gewenste plaats
Pennenlade XL met slot
85 x 26 x 4 cm (lxdxh)
Monteren op de door u gewenste plaats
Bamboe pennenlade
78 x 24,3 x 3,9 cm (lxdxh)
Axessline Desk
2x stopcontact
1x kabeldoorvoer
Lengte 23 cm
CPU houder
Houder voor systeemkast
Verkrijgbaar in zwart
Swivel bracket
In combinatie met CPU houder
Zorgt dat systeemkast in het midden hangt
Verkrijgbaar in zwart
Monitorarm
Zwart metaal
Geschikt voor 1 monitor
Eenvoudige montage
Monitorarm met crossbar
Zwart metaal
Geschikt voor 2 monitoren
Eenvoudige montage

 

Bent u op zoek naar een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau met zéér eenvoudige montage? Dan is het elektrische zit-sta bureau van Wize Basics het perfecte bureau voor u!